White shoes are risky because they can look cheap .  The only white shoes that look nice are bridal shoes usually.   However, being contrary to this, designers, such as Calvin Klein, have started featuring this item in their runway shows.   You could check out Calvin Klein Spring 2012 collection or Diane Von Furstenberg for some white shoes. Of course, there’s also the magnificient Christian Loubutin :)
White shoes are best when worn with pastels.   And not with dark colors, as it will give you a totally harsh and cheap look.   
In my opinion, white shoes can be OK, but the material is very important.  Leather and workmanship quality are big essentials.  Otherwise they’ll look very cheap and porn-star like and we don’t want that look, do we? :)

Beyaz ayakkabılar risklidir çünkü basit görünebilirler.  Genellikle en güzel beyaz ayakkabılar gelin ayakkabılarıdır.  Ancak buna karşıt bir görüş olarak, Calvin Klein gibi tasarımcılar bu ayakkabıya defilelerinde yer vermeye başlamış durumdalar.  Örnekler için Calvin Klein İlkbahar 2012 koleksiyonuna veya Diane Von Furstenberg’e göz atabilirsiniz.  Ve tabi ki muhteşem Christian Louboutin’leri de unutmamalı :)
Beyaz ayakkabılar en iyi pastellerle gidiyor.  Koyu renkli kıyafetlerle kombinlendiğinde ucuz ve keskin bir görüntü verir. 
Kanımca beyaz ayakkabılar fena değil ancak malzemesi çok önemli.  Kullanılan derinin ve işçiliğinin kalitesi çok önemli.  Aksi takdirde ucuz ve porno yıldızı görünümüne bürünebilirsiniz, bunu da istemeyiz sanırım :)






Christian Louboutin



Brian Atwood







Diane Von Furstenberg









Philip Lim

 
Top