This is pretty exciting! Fashionizelife is celebrating its 1st birthday! It's so incredible how the days are passing by so quickly. It was like yesterday one sunny weekend afternoon I decide to start my own blog, and now I look at the date today and see that one year has just passed by. Really amazing.  

Bugün özel bir gün! Fashionizelife 1. doğumgününü kutluyor bugün! :) Zaman ne kadar da çabuk geçiyor, inanılmaz, değil mi? Daha dün gibi, güneşli bir haftasonu öğleden sonrasında bloğumu açmaya karar vermiştim ve bugün tarihe baktığımda üzerinden tam bir yıl geçmiş olduğunu görmek... İnanılmaz. 




On another beautifully sunny weekend day, here I am sitting in front of the screen apologetically since I haven't touched my blog over the last few weeks, feeling all the happiness on the world is happening to me.  
Birds are chirping joining my happiness and perhaps singing "happy birthday Fashionizelife" :) Who knows?... :)

Ve bir başka güneşli öğleden sonra, haftalardır bloğuma uğramamış olmanın vermiş olduğu mahçubiyet ile ekran başında özür dileyen gözlerle otururken dünya üzerindeki tüm mutlulukların bana uğradığını hisseder gibiyim. 
Kuşlar bu mutluluğuma ortak olurcasına öterken belki de "doğum günün kutlu olsun Fashionizelife" şarkısı söylüyorlardır; kim bilir... :)


 Life has its moments, life has its challenges, and you get tested by your surroundings and challenges every single day. For the last few months I've been having tough days at work and finally, yes, FINALLY, those days are over. I'm moving on with my career at some other company, which is a huge excitement for me. So, I guess the key is to persevere and wait for that magical moment you get your reward for your patience.

Hayat kimi zaman yorucu, kimi zaman zorlayıcıdır; her gün çevremiz ve zorluklarla sınanıyoruz.  Son birkaç aydır iş yerinde zor günler geçiriyordum, ancak, SONUNDA, o günler sona eriyor.  Başka bir firmada kariyerime devam edeceğim, ki bu benim için büyük bir heyecan!  Sonuç olarak, işin sırrı, bana sorarsanız sabırlı olmak ve sabrınızın ödülünü alacağınız o büyülü günü beklemek. 


...Sparkle on no matter what comes to you. 

...Karşınıza ne çıkarsa çıksın parlamaya devam edin.



Party on, as everyday is a special one to celebrate. 

Çılgınca partilemeye devam edin, zira her bir gün kutlamaya değer özel bir gündür. 

Thanks for reading! 
 
Top