Today is a special day. It's our 3rd wedding anniversary. 3 years ago today we decided to tie the knot and live happily ever after :)

I'm very grateful to have this loving and caring man beside me. Marriage is a challenging journey, filled with lots of happiness and joy along with some annoying moments as well :) Isn't life like that, anyway? :)


Bugün çok özel bir gün. Üçüncü evlilik yıldönümümüz! Üç güzel yıl önce hayatlarımızı birleştirme kararı aldık, iyi ki de almışız! :)

Yanımda bu kadar sevgi dolu, ilgili bir eşim olduğu için çok mutlu ve minnettarım.  Evlilik kesinlikle kolay bir yolculuk değil, inişli çıkışlı günleri olsa da kesinlikle çok güzel bir şey!  Zaten hayat da böyle değil mi...


Hoy es un dia muy especial.  Es nuestro tercer aniversario de bodas!  Hace 3 anos hemos decidido conjuntar nuestras vidas y vivir felices para siempre; que bien que hemos decidido hacerlo. :) El matrimonio no es facil, pero en fin qué es facil? :) Estoy muy muy afortunada que tengo un marido tan cariñoso y generoso... 




So, tonight we have a celebration to celebrate! :)

Bu akşam kutlanması gereken bir yıldönümümüz var! :)



Aaaaand this little guy is my anniversary present, which I'm completely in love with! I'm so excited to be doing many outfits featuring this Mini Hamilton Messenger Bag:)

Veeee sevgili eşimin bana sürpriz hediyesi. Bu küçük sempatik Mini Hamilton'a o kadar bayıldım ki türlü türlü kombin fikirleri bu minik şey elime geçtiği andan beri kafamda uçuşuyor!

Yyyyyyy esta puquenita bolsa es mi regalo para nuestro aniversario que me tanto gusta! No puedo esperar crear outfits con mi Mini Hamilton Messenger bolsa! 




Tomorrow I'm off to Baku, Azerbaijan for a short business trip. So I may not have the time to blog during my absence.  Till I'm back, be good to yourselves! :)

Yarın kısa bir iş seyahatim olacak Bakü taraflarına. O nedenle bloğumu ihmal edebilirim.  Geri dönene dek, kendinize iyi bakınız! :) 

Mañana voy a Baku para un corto viaje de negocios. Por eso quizas no pueda tener tiempo para blog. Hasta me vuelvo cuida de si mismas! :)



photos: pinterest, my own

Thanks for stopping by!
 
Top