Kadınların parlak ve pürüzsüz bir cilde sahip olmalarını sağlayan ve güzelliğine ışık tutan Veet, 80 yıllık deneyimiyle dünyanın bir numarası olarak, her yıl tüm dünyada 30 milyondan fazla kadın tarafından kullanılıyor. Türkiye'de de pürüzsüz bir cilt için kadınların vazgeçilmezi olan Veet'i her 10 kadından 9'u tercih ediyor.

Kadınların pürüzsüz ciltleriyle, istedikleri kıyafeti özgürce giyebilmeleri ve kendilerini her zaman bakımlı ve güzel hissetmelerinin ne kadar önemli olduğunu bilen Veet, onlara sunduğu pürüzsüz bir cildin yanı sıra moda ve güzellik tüyolarıyla da kadınların yanında olmayı hedefliyor.

Bu doğrultuda sosyal medya hesaplarından kadınlara özel paylaştığı moda ve stil önerileri ile çok takip edilen Veet, bu seneki kampanyasında yer alan ve Türkiye'nin en güzel kadınlarından biri olan Bade İşcil Süalp tarafından hazırlanan bakım ve stil önerilerini de kadınlara sunuyor.

Veet ve Bade İşcil Süalp tarafından hazırlanan, moda trendlerini yakından takip eden stil önerilerine ve kendini daha güzel hissettirecek bakım önerilerine hemen ulaşmak için tıkla:

facebook.com/Veetturkiye
twitter.com/veettr
instagram.com/veettr

Bir bumads advertorial içeriğidir.
 
Top