I announce this week as the "Birthday Week!" Today is my birthday and I'll be in my last year of my twenties. I feel great! I feel happy, strong and beautiful! 

Bu haftayı "Doğum günü haftası" olarak ilan ediyorum! Bugün doğum günüm ve yirmili yaşlarımın son yılını yaşamaya başlamış bulunuyorum.  Harika hissediyorum!  Mutlu, güçlü ve güzel! 


Me and the hubby with go out to dinner to celebrate it. Last year we celebrated it with my lovely friends and this year will be a calmer one.  :)  I guess I'm saving the crazy celebration to the 30th birthday :)

I'll be wearing my black leather pencil skirt and a sheer dark red blouse, with my black platform patent pumps. Hopefully the weather will be on my side as well, by not raining :)
 
Kutlama için eşimle akşam yemeğine çıkacağız.  Geçen yıl çok sevgili arkadaşlarımla kutlamıştık; bu yıl daha sakin bir kutlama yapacağız.  :) Çılgın kutlamayı 30. doğum gününe saklıyorum sanırım :)

Siyah deri kalem eteğim ve koyu kırmızı şifon bluzumu siyah rugan topuklularımla kombinleyeceğim.  Umarım hava da bir güzellik yapar ve benden yana olup yağmur yağmaz :)




I will keep this post very short, excuse me, it's my birthday! :) 

Bu yazıyı kısa tutacağım izninizle, kutlanacak bir doğum günü var bugün :)



Thanks for reading!
 
Top