I have neglected my blog for quite a long time.  I didn't have proper quality time to spend on my blog and I also simply didn't feel like it. I have too many things going on in my life these days, work is very overwhelming, so I'm very preoccupied with them; hence, I have no energy left for my blog.  I will try to keep up though. Oh! AND... My birthday is coming up, the 25th :)


Lately, whenever I skim through magazines and surf online shopping web sites, I see a serious influence of the 90's.  Light wash denim, denim long skirts, metallic shoes, denim jackets, crop tops etc. These are very 90's.  What else is from this period?  The mirror sunglasses! I used to find them weird, but I find myself liking the new interpretation of them. 


Bloğumu uzunca bir süredir ihmal ettiğimin farkındayım.  Ancak ne bloğuma ayırabilecek kaliteli zamanım vardı ne de işin doğrusu canım pek çekiyordu.  Hayatımda şu ara pek çok şey olup bitiyor, dolayısıyla da onlarla meşgulüm.  Hal böyleyken de bloğuma ayıracak enerjim kalmıyor.  Yine de olabildiğince güncel tutmak için elimden geleni yapacağım.  Neticede geçici bir süre bu! Unutmadan! 25'i doğum günüm :) 

Son zamanlarda ne zaman bir moda dergisinin sayfaları arasında gezinsem ya da online alışveriş sitelerini gezsem, şu sıralar 90'ların ciddi ciddi etkisi altında olduğumuzu söyleyebilirim.  Buz mavisi kotlar, kot uzun etekler, kot ceketler, göbeği açık üstler, dore/lame ayakkabılar vb.  Bir de aynalı güneş gözlükleri tabi ki.  Eskiden bu gözlükleri tuhaf bulurdum, fakat son zamanlarda bu gözlüklerin yeni yorumunu beğenir olduğumu farketmekteyim.  



Aren't they pretty funky? 

Sizce de çok şık değiller mi? 


See my styling ideas here: 

Ve bunlar da benim stil önerilerim:





Thanks for reading!
 
Top