In today’s fashion world, we don’t see that many original faces/models.  Seems to me those were in the past years before the Millennium. Most girls look alike and there isn’t much distinction among them. Think about Kate Moss, Linda Evangelista, Eva Herzigova, Cindy Crawford, Christy Turlington, Naomi Campbell… They all have features that make them stand out and differ from the others.  Nowadays it’s harder to find models like them.  Of course, there are a few to name like Gisele Bündchen, Lara Stone, Daria Werbowy, Constance Jablonski and Cara Delevigne. 

Among these Millennium models, I would like to mention about Cara’s style and share my ideas.  Cara, currently the face of Burberry Beauty, is a British model, born in 1992.  Quite young.  She was also the face of Burberry’s SS 2012 campaign, shot by Mario Testino. In addition to being Burberry’s face, Cara has also featured in other brands such as H&M, Blumarine, Zara and Chanel.  She has appeared on the runway for Stella McCartney, D&G, Oscar de la Renta, Jason Wu and Chanel.

Cara Delevigne has a simple style, composed from skinny jeans, loose tops and biker leather jackets.  Mainly chosen from neutral colors like beige, black, gray and military green.  If you want to incorporate her style to your own wardrobe, choose skinny jeans from black and gray, and loose tops from light neutral colors.  For an evening-out look, you can go a bit more bohemian, as she tends to choose more bohemian looks like loose fitting flowy neutral dresses and hair accessories like embellished head bands.  And don’t forget the boots to add a tad of edgyness. Keep your hair nice and simple, with emphasising your eyes with deep rich brown smokey eyes.
 
 
Günümüzün moda dünyasında pek fazla orijinal yüz/model göremiyoruz.  Bana göre, orijinallik Milenyum’dan önceydi.  Çoğu model birbirine benziyor ve aralarında ayrıt edici pek fazla özellik yok.  Kate Moss, Linda Evangelista, Eva Herzigova, Cindy Crawford, Christy Turlington ve Naomi Campbell’i düşünün, hepsinin de birbirinden ayırt edici özellikleri olduğunu göreceksiniz.  Günümüzde ise bu türden modellere rastlamak daha zor.  Yine de Gisele Bündchen, Lara Stone, Daria Werbowy, Constance Jablonski ve Cara Delevigne gibi günümüzün sayılı modelleri de mevcut.

Bu Milenyum modelleri arasından Cara’nın tarzı hakkında sizlerle fikirlerimi paylaşmak istiyorum.  Halihazırda Burberry Beauty’nin yüzü olan Cara, 1992 doğumlu bir İngiliz modeldir.  Oldukça genç.  Ayrıca Burberry SS 2012’nin de yüzü idi ve Mario Testino tarafından fotoğraflanmıştı.  Burberry’nin yüzü olmanın yanı sıra, H&M, Blumarine, Zara ve Chanel gibi markaların da kampanyalarında yer almış olup, Stella McCartney, D&G, Oscar de la Renta, Jason Wu ve Chanel’in de podyumlarında  boy göstermiştir. 

Cara Delevigne’in çoğunlukla bej, siyah, gri, asker yeşili gibi renklerden seçilmiş skinny jeanler, dökümlü üstler ve motorcu deri ceketlerinden oluşan sade bir stili var.  Gardrobunuza Cara’nın stilinden ilham alıp birtakım uygulamalar yapmak isterseniz, gri ve siyah skinny jeanler ve açık renkli natürel renklerde dökümlü üstler tercih etmelisiniz.  Gece için ise, biraz daha bohem bir görünüme bürünebilirsiniz.  Zira kendisi de dökümlü elbiseler ve işlemeli saç aksesuarları tercih ediyor.  Görünümünüze biraz daha uçuk bir etki vermek için ise botları sakın unutmayın.  Saçlarınız sade, makyajınız ise derin kahve tonlarındaki bir buğulu göz makyajı ile gözlerin ön plana çıkarıldığı bir makyaj olmalı.
 


















 
ph: web

Thanks for reading :)
 
Top