Wow! Finally we’re almost over with another week.  This week has been kind of tiring for me.  However, I already feel lighter since in a few hours I’ll be out of the office, leaving all the work and stress back at my desk until Monday morning :) The sun is trying to come out, and it is successful from time to time; but mostly clouds are the winner of this battle.  Come on Sun, you can do it... We believe in you, you can beat the clouds and shine on us :)
Here we are planning our weekend; I still have this urge to explore shops and go through all those lovely clothes and accessories :) I must suppress that urge since it doesn’t do my wallet any good. *sigh*
Oh, I also can’t decide on what to do with my hair. I haven’t had any coloring done to my hair for 2 years.  And I like my own hair color, a dark blonde that already has natural streaks in it here and there. But I want it a bit lighter as summer is around the corner... It would look nice under the sun.  I could use some help on deciding what to do :)
OK.  Now back to the subject in the title.  I love the Parisian chic style; simple, clean, without any excess.  Mainly in neutral colors, usually the outfit is complimented with a scarf and with a pair of ballerinas.  And voila! Here’s your Parisian chic style.  
While mentioning this style, one of the first names that come to my mind is Clémence Poésy, a young French actress.  
She is the definition of Parisian Chic style.  

Sonunda bir haftayı daha devirdik.  Bu hafta benim için biraz yorucuydu. Fakat, birkaç saate ofisten çıkıp tüm işleri ve stresi masamda Pazartesi sabahaına dek bırakacağım için daha şimdiden daha hafiflemiş hissediyorum :) Güneş de ortaya çıkmaya çalışıyor; zaman zaman başarılı olsa da ağırlıklı bulutların kazandığı bir savaşa dönüşmüş durumda. Hadi sevgili Güneş, yapabilirsin… Sana güveniyoruz, bulutları yenip  üzerimizde ışıldayabilirsin.
Haftasonumuzu planlarken, hala üzerimde bir alışveriş isteği var. Mağazalarda gezinip güzel kıyafetler aksesuarlar arasında gezinmek… :) Ama bu isteğimi yenmem lazım, zira cüzdanıma hiçbir faydası yok bu olayın. *iç çekerek*
Bu arada saçımla ilgili bir türlü karar veremiyorum.  2 yıldan bu yana saçıma kimyasal işlem yaptırmıyorum, ve kendi saç rengimi de seviyorum.  Kendliğinden yer yer gölgeleri olan koyu bir sarı. Fakat yazın da yaklaşmasıyla, sanki biraz daha açık olsa iyi olur muydu, diye düşünmüyor değilim.  Güneşin altında hoş dururdu.  Bu konuda fikirlerinize açığım :)
Şimdi başlıktaki konumuza dönecek olursak…  Parizyen şıklığı çok seviyorum.  Fazlalıklardan arınmış yalon ve temiz bir stil.  Ağırlıklı naturel renklerde, kıyafetler genellikle bir fularla renklendirilir, bir çift de babetlerle tüm kıyafete hareket kazandırılır.  Ve Voila! İşte size Parizyen şıklık.
Bu stilden bahsetmişken, ilk aklıma gelen isimlerden biri de genç Fransız oyuncu Clémence Poésy. 
Bence Parizyen şıklığın tanımı, bu genç kadının kendisi.   


















 
Top