Structure, structure, structure... It’s all about structure and clean-cut shapes at Helmut Lang’s Pre-Fall 2013 collection.  When I was having a glance at these pieces, I could almost see myself there.  Change the models and put me in those clothes.  I’m really all about structured clothing and definition.  I like to see sharp edges, sharp lines in my clothing.  Perhaps a bit of masculinity with feminity, harmonized together to get that perfect look and attitude. 

I mean, look at this mousy grey blazer and the uh-mazing pants.  It’s just too perfect; if there can be an exess perfection.   Then look at the dresses, with the ombré grey, please hand them over to me. 

I guess Helmut Lang did it again... Love, love, love...
 
Kalıplı, kalıplı, daha da kalıplı... Olay tamamen kalıplarda ve keskin hatlarda bitiyor; Helmut Lang Pre-Fall 2013 koleksiyonunda.  Parçalara göz atarken neredeyse kendimi gördüm orada.  Modelleri çıkarın o giysilerin içinden ve beni koyun.  İşte tamam.  Kalıplı ve kesin hatlı giysilere oldum olası bayılmışımdır; kıyafetlerimde keskin köşeler, keskin çizgiler görmeyi çok severim.  Feminenlikle harmanlanmış bir parça maskülenlik; tam da o mükemmel görünüm ve tavır için aradığımız da bu.

Şu mükemmel açık gri takıma bakar mısınız.  Blaze ve o pantolon, evet evet o pantolon, nasıl da muhteşem görünüyor.   Mükemmel ötesi.  Mükemmelliğin ötesi varsa sanırım bunun için söyleyebilirim.  Ardından çevirin başınızı, şu elbiselere bakar mısınız?  Gölgeli bir şekilde koyudan açığa giden grili, evet lütfen bu tarafa alayım.  Bana tabi ki.

Helmut Lang gene yapacağını yaptı sanırım.  Harika...












 
ph: style.com

Thanks for reading!

                                                               
 
Top