Yes, as you can see in the title of this post, I’d like to hear out your ideas on these two different styles of jeans.  I’m an avid skinny jeans type of person.  My everyday style is somewhere in between Kate Moss, Olivia Palermo and Miranda Kerr.  So I wear lots, I mean lots of skinny jeans in a typical week.  However, lately bootcuts have been catching my attention.  Don’t ask me why, as I really don’t know how it started.  :)  Maybe one of the reasons is that whenever I wear my one (1) pair of bootcut jeans with my chunky heeled booties, I get so many compliments,  that I started getting to like these jeans.  

So, the other day I went and got a pair of dark wash ones off sale.  I absolutely love them.  It’s love at first sight trying! :) I tried them on and they were just so perfect!  Now,  I’m thinking of various styling ideas.  However, my love for skinnies still continues!  You want a proof to that? Hah! I got a pair of skinnies along with the bootcuts :) So, my skinnies win the battle for now.

While I’m still thinking of outfit ideas starring bootcuts, I went in a bit more deeper and wanted to explore the celebrity side of these jeans.  I must say, these jeans are getting there; even Kate Moss is rocking them, the queen of skinny jeans!  Stars like Jessica Alba, Jennifer Aniston and Zoe Saldana rock these jeans uh-mazingly.  In fact, while I was searching for Jen with skinny jeans, I could not find any photos! She’s totally into bootcuts. On the other hand, beauties like Olivia Palermo and Victoria Beckham also look stunning in these jeans.

To finalise this debate between bootcuts and skinnies, I’d like to share my fave looks from both styles.  Let me know, skinnies or bootcuts?


Evet, başlıktan da görebileceğiniz üzere bu iki farklı jean tipi hakkında görüşlerinizi almak isterim.  Ben iflah olmaz bir skinny kadınıyım.  Günlük stilim Kate Moss, Olivia Palermo ve Miranda Kerr arasında bir yerdedir.  Bu da demek oluyor ki bolca skinny var hayatımda.  Olağan bir hafta boyunca pek çok skinny jean, kombinlerim arasında başroldedir.  Ancak, son zamanlarda nedendir bilmem ama boru paça jeanler oldukça dikkatimi çeker oldular :) Belki de ara sıra kalın topuklu kısa botlarımla giydiğim, sahip olduğum tek (1 adet) boru paça kotumu her giydiğimde iltifat yağmuruna tutulmamdır sebebi :)

Böylelikle, geçen gün gidip bir de kopkoyu renklisini aldım indirimden. Kesinlikle harikalar. İlk görüşte denemede aşk diye buna derim ben. Giydiğim anda cuk oturdular, pek güzel oldular.  Şimdi kafamda fıldır fıldır kombin fikirleri dönüyor .  Ancaaak, skinnylere  olan aşkım bitmiş değil! Kanıt mı lazımdı? Hah! İşte burada! Boru paça jeanlerimi alırken yanında bir de skinny aldım; buyurun buradan yakın ;) Görünüşe bakılırsa skinnyler bir süre daha savaşı kazanan taraf durumunda.

Kafamda binbir kombin fikri fink atarken, bir de dedim ünlüler dünyasında işler nasıl?  Söylemeliyim ki, boru paça oldukça girmiş o dünyaya, kendine bir yer edinmek üzere çalışıyor.   Buna da mı kanıt lazım? Skinny jeanlerin kraliçesi Kate Moss bile giymeye başlamışsa boru paçaları... Bir bildiği vardır elbet!  Jessica Alba, Jennifer Aniston ve Zoe Saldana gibi starlar boru paçaları inanılmaz güzel taşıyorlar.  Hatta Jen’in ben skinny jeanli bir haline rastlayamadım.  Diğer yandan Olivia Palermo ve V. Beckham gibi güzeller de boru paçaların içinde gerçekten çok alımlı duruyorlar.

Eh, boru paça ve skinnyler arasındaki çekişmeye son vermek gerekirse, her iki görünümden örnekleri sizlerle paylaşmak isterim.  Sizce hangisi?  Boru paça mı skinny mi?


Jessica Alba







Hayden Panettiere






Jennifer Aniston



Kate Moss







Eva Longoria




Olivia Palermo







Victoria Beckham






Zoe Saldana






Photos: Web


Thanks for reading! 
                                                                                                     
 
Top