These days I’m in a big struggle not to slip and fall in this snow and ice, hence I’m keep having to wear my rubber boots, which I’m getting pretty much bored with it.  As if dragging myself to work isn’t bad enough, I’m also having to bring a pair of shoes/boots/booties with me :) haha isn’t that annoying?! :) And on top, I have to wear layers of clothes.  I’m quite a impatient person so I really don’t enjoy having to wear layers of clothes, especially heavy ones.  I prefer thin layers, very thin layers when I’m doing the whole layering thing.  Keeping in short, I’m not so good with heavy layers and winter cold.  How about you?

Meanwhile, sales are still everywhere ; what pieces have you added to your wardrobe? :) I actually finished my shopping during the week of New Year’s Eve and I’m currently resting my wallet.  However, I must admit that I’m visiting online stores everyday many times and leaving without buying anything :) I’m afraid though a few items will meet with my wardrobe soon.   Oh, I’ll be also doing a separate post on my shopping spree on New Year’s Eve week.

I’m quite fond of tuzedo blazers for a while now.  Blazers are truly very versatile pieces and wardrobe staples.  Both structured and boyfriend ones are chic.  I have a few from each in various colors. Especially one in baby pink semi boyfriend one that I own is very beautiful; whenever I wear it I get many compliments.  But I noticed that I don’t have any in black. How odd is that, huh? I never got one. :) You can wear your black tux blazer in so many ways... My favorite outfit with a tux black blazer is with mid washed or dark washed denim and flats or nice pair or heels.  Hair should be down or in a chic messy chignon bun. Voila! You’ve got the perfect match!  Isn’t it worth a shot? :)

OK. Now, for the outfit ideas that are flowing in my head, please don’t be lazy and scroll down ;)


Bugünlerde karda buzda düşüp kaymamak için sürekli lastik botlarla geziyorum dışarılarda fakat bu durumdan çok sıkılmaya başladım.  İşe giderken kendimi götürmem yetmiyormuş gibi bir de yanımda bina içinde giymek üzere ayakkabı/bot/çizme vs. taşıyorum. :) Kat kat giyinmek de cabası.  Çok sıkılgan biriyimdir, öyle üzerimde kat kat giysiler olsun en üstte de kalın bir katman daha olsun, hiç sevmem; tarzım değil.  Beni bilen bilir, incecik giyinmeyi severim. Kat kat giyineceksem de ince ince katlar olmasından hoşlanırım; yani anlayacağınız benim kalın katlarla da soğuk kış günleriyle de pek aram yok.  Ya sizin?

Bu arada indirimler tam gaz devam ediyor; siz neler kattınız dolabınıza? :) Ben aslında yılbaşı haftası alışverişlerimi tamamladım ve şu ara dinlenmedeyim.  Fakat hergün online mağazalara girip girip çıkıyorum; itiraf etmeliyim :) Sanırım çok yakında dolabıma birkaç yeni üye daha katılacak.  Dolabıma kattığım parçalarla ilgili yakında ayrı bir post yapacağım bu arada.

Bir süreden beri smokin tarzı blazerlar çok hoşuma gidiyor.  Aslında blazerlar bence çok kullanışlı parçalar.  Vücuda oturan kalıplı modelleri de, daha salaş dökümlü modelleri de ayrı şık ve güzel duruyor.  Bende her ikisinden de farklı renklerde var.  Özellikle bir tane uçuk pembe dökümlü blazerım var ki onu çok beğeniyorum ve ne zaman giysem mutlaka iltifat alıyorum.  Fakat farkettim ki şöyle siyah bir tanesi dolabımda eksik. Yok. Almamışım :) Siyah renk bir smokin tarz blazerı o kadar çok parça ile kombinleyebilirsiniz ki... Ama en çok sevdiğim kombin tarzı, vücuda oturan bir skinny jean (hafif orta açık yıkamalı veya en koyu yıkamalı olanlar) ve babet veya zarif topuklularla olanı.  Saçlar da hafif dağınık düşük bir ense topuzu veya açık olursa özenilmemiş zarif şıklığı yakalamanız işten bile değil! Sizce de denemeye değer değil mi? ;)

Şu anda aklımdan geçen kombin önerilerine gelirsek, lütfen üşenmeyip aşağıya doğru geziniz :)















photos: web
sets: mine

Thanks for reading!
                                                                                                            
 
Top